воскресенье, 17 мая 2015 г.

Dating рутор

Supersmaskig appelkaka i langpanna – hostfika!



Hej pa er,



Idag pa formiddagen fick jag ett riktigt bak-sug och jag har lange langtat efter att gora en god appelkaka. Eftersom att vi hade en hel del applen hemma fick det bli just en sadan och OJ sa god den blev!



Egentligen ar det ingen avancerad kaka alls men ibland kan det enklaste nastan vara bast… Detta ar en form av sockerkaka som bakas med langpanna och som man ”fyller” med kanel/socker-appelskivor och toppar med parlsocker. Enkelt, snabblagat och valdigt gott! Det blir ganska manga bitar pa en sadan kaka, perfekt nar man ar manga eller om man vill frysa in och spara vilket ocksa fungerar jattebra.



Har har en hel del redan hamnat i frysen for att latt kunna tas fram till kommande fikastunder men ett par rutor fick minsann stanna i kakburken.



Har en kansla av att detta recept kommer att goras manga ganger under hosten nar appelsasongen ar som bast. Kakan ar sadar alldeles lagom, nagon centimeter hog och passar likabra som den ar for sig sjalv eller med en klick glass eller gradde/vaniljsas.



Appelkaka i langpanna



2oo gram smor



4 st agg



5 dl strosocker



6 dl vetemjol



4 tsk bakpulver



2 tsk vaniljsocker



2 dl mjolk



6 st applen



4 msk socker



3-4 tsk malen kanel



1 dl parlsocker



Smalt smoret och lat det svalna. Satt ugnen pa 200 grader.



Skala, karna ur och klyfta applena. Stro over socker och kanel och stall at sidan sa lange.



Vispa agg och socker riktigt posigt. Blanda mjol, bakpulver och vaniljsocker i en bunke. Hall ner mjolblandingen i aggsmeten och vand runt forsiktigt sa att det blandas. Tillsatt smoret och mjolken och vand runt tills du far en slat smet.



Hall smeten i en bakplatspaperskladd langpanna. Fordela appelskivorna over hela kakan och stro over parlsocker.



Skala, karna ur och klyfta applena. Tillsatt kanel och socker och blanda om.



Blanda ihop smeten enligt anvisningar. Hall smeten i en langpanna och fyll med applen. Stro over parlsocker.



Gradda kakan i ca 20 minuter och skar i rutor nar kakan svalnat.



Silviakaka – mjuk kaka med kramig glasyr och kokos



God formiddag pa er!



I helgen har vi haft gaster och bakgalen som jag ar sa vill jag forstas garna bjuda pa fika. Visserligen har jag ju en del gamla favoriter som jag garna bjuder pa (bland annat morotskaka och kanelbullar ) men jag var sugen pa att testa nagonting nytt den har helgen.



Mitt val foll pa ”silvia-kaka”. Du kanner kanske till den mjuka kakan ”karleks-mums”? (eller nagot av de andra namn den kallas) En mork mjuk kaka med en brun glasyr toppad med kokos? Silvia-kaka ar den ljusa varianten kan man saga. En mjuk god kaka med en kramig, vaniljsmakande glasyr toppad med kokosflingor. I glasyren anvande jag mig av lite pressad citronsaft. Sjalvfallet kan du oka pa mangden citron om du vill ha en mer citronsmakande glasyr.



Den ar ett ratt sot kaka sa man kan inte ata alltfor stora bitar men det blev ratt lagom. En enkel kaka att svanga ihop och som racker till manga. Gott och sott! Kakan gar aven fint att frysa, vilket ar ratt smidigt nar det blir en langpanna full med kakor. )



festhafte



Oj hade gomt.



Hej. hade helt glomt bort att ja hade denna blogg, var ett tag sedan jag gjorde den.



Men den 25/7 smaller det for mig. Da blir jag fru :D vi kommer ha ett litet brollop uppe i skelleftea med narmsta vanner och slakt. Kommer inte ha nagot festhefte, vilket e lite trakigt eftersom jag har sa mycket kul info till ett sadant.



Lekar till festen.



Uppdrag under tallriken:



Det har ar en rolig "lek" som jag bara maste testa pa nagon fest. Den verkar otroligt rolig och den har vi Mia Karlsson att tacka for.



Detta ar extra kul om man ar manga pa festen.



Alla far var sitt uppdrag, till exempel under tallriken vid maltiden. Uppdragen ska vara lite annorlunda, som "torka din bordsgranne om munnen da och da", "ta mat fran din bordsgrannes tallrik da och da", "avbryt och beratta om din semester ofta", "rapa hogt och ljudligt", "sag att det har var det varsta du atit", "skala for sommaren ofta" "kommentera en och samma tavla da och da", "strack dig over bordet efter mat sa att det stor" osv. Man kan hitta pa hur mycket som helst, och om alla ar med pa noterna sa blir det jattekul!



samtalet pa brollopsnatten:



Har ar en lek som ar rolig att utsatta ett nygift par for.



Paret visas ut i angransande rum medan ovriga festdeltagare informeras om att det samtal som kommer att utspela sig ar det samtal som paret fort pa brollopsnatten. Det ovetande paret far komma in igen, satta sig rygg mot rygg pa golvet och helst da i "strumplasten" sa att det blir lite halt under fotterna. Paret krokar armarna om varandra och uppmanas nu att med gemensamma krafter resa sig och att de ska underlatta for sig genom att instruera och prata med varandra.



Samtalet brukar lata ungefar sa har: - Ta i nu! Om jag satter i halarna och du skjuter pa sa. o. s.v. Da de lyckats ta sig upp vilket inte alltid ar sa latt berattar man vad de nyss delgett askadarna. Det blir mycket skratt och det nygifta paret brukar bli roat generade efterat nar de forstar vad det hela gatt ut pa.



Hoppas dessa lekar kan roa dig och andra precis som de roat oss vid manga glada fester.



Halsningar Ann Andersson i Malmo



1 st lakan med 3 st munstora hal i ansiktshojd spannes upp i t ex en bred



dorroppning.



Lekledaren ber bruden ta med tva vaninnor och ga bakom skynket. Brudgummen och alla gaster ar hela tiden medveten om vad som hander (tror de).



Brudgummen ska nu pussa 3 st munnar genom halen och gissa vilken som ar hans fru.



Det ar bara det att i forvag sa har 3 st manliga gaster overtalats att



stalla upp som statister. Smyg ut dem ett tag i forvag och mala garna pa dem



lite lappstift for att gora dem mera "kvinnliga".



Till slut sa kraver lekledaren att brudgummen maste valja en av munnarna.



Skynket tas bort - och dar star killarna!



Gissa om brudgummen blev snopen. Han borjade forgaves forklara att han tog



den som hade minst skaggvaxt.



Hitta brudgummens ben / Brudens nasa



En ratt vanlig lek pa brollop - men alltid lika rolig - ar att bruden med forbundna ogon ska hitta brudgummens ben. Bind for brudens ogon med en sjal. Ta fram fem herrar plus brudgummen och be dem stalla sig pa stolar med sina byxben uppdragna.



Bruden ska sedan kanna sig fram vilka ben som tillhor brudgummen.



Omvant kan man lata 5 damer plus bruden stalla sig pa rad, sedan ska brudgummen med forbundna ogon lista ut vilken nasa som tillhor hans fru.



Anna-Lena: Dela pa ett A4-papper och lagg det under tallriken tillsammans med en blyertspenna (far man manga for nagra fa kronor hos IKEA). Efter middagen far brollopsgasterna rita av den de sitter mittemot. De far skriva vem som ritat och vem de ritat av. Ha sedan nagon som gar runt och fotograferar alla. Det ar garanterat sa att alla borjar prata med varandra och det lockar fram manga skratt. Kul minne att satta i brollopsalbumet sedan med teckningen brevid den riktiga bilden. Dra sedan en fotostatkopia pa teckningen och skicka med till gasterna nar ni skickar tackkortet, det uppskattas av de allra flesta.



Cecilia Nilsson: Ta efter en fin dansk tradition som spex pa brollopet. Varje gang bruden gar pa toaletten eller av annan anledning lamnar rummet ger sig alla tjejer pa festen av for att ge brudgummen en puss, detsamma sker for bruden om brudgummen gar. Ger klart positiva reaktioner. Tips 2: En annan dansk sed ar att man som gast med skeden eller annat bestick knackar i tallriken far brudparet att resa sig upp pa stolarna for att ge varandra en puss, detta sker under hela middagen. Tips 3: Innan brudparet lamnar festen ska brudgummens strumpor och slips klippas sonder, och brudens sloja rakar ut for samma ode. Tips 4: Har ni udda ideer om vad som ska handa under brollopet, skriv upp dem i ett hafte och dela ut dem innan middagen.



Maria Zettergren: Bind for ogonen pa brudgummen. Lat honom med enbart tanderna leta sig fram under brudens kjol for att bara med tanderna dra ner strumpebandet och kasta det bakat (med handerna forstas) till alla ogifta manliga gaster for att se vem harnast kommer att gifta sig. 2:a tipset: Lat bruden ta av den lilla rosen/buketten pa brudgummens rockslag och sedan over axeln kasta den mot alla de ogifta kvinnliga gasterna, for att harnast se vem som blir gift. Det har istallet for att kasta den stora buketten som man val oftast vill vara radd om. Dessa bagge saker skedde pa ett brollop vi var pa. Jag fick ta emot rosen och min fastman tog emot strumpebandet sa vi far val se om det blir vi som gifter oss nasta gang!



Utan signatur: Tavla till brudparet. Lat gasterna gora en tavla till brudparet under fordrinken! Lagg ut ansvaret for detta pa ett par kompisar. Be dem inhandla en stor tavelduk, farger (vattenlosliga), forkladen och penslar. Under fordrinken berattar de att alla bor bidra med sin tolkning av ett visst tema, t ex livets vag. Detta blir sedan en personlig tavla som brudparet far som minne av sin stora dag.



December 2011 Nurse Licensure Exam Results R



RESULTS FOR SURNAME R



DECEMBER 2011 Nurses Board Examination Results (PRC NLE Exam Results) Roll of Successful Examinees in the NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions, Held on DECEMBER 18 & 19, 2011, Released on FEBRUARY 15, 2012



17698 RAAGAS, ROMNEY VILLANUEVA



17699 RAAKIN, ARLENE REVELO



17700 RABACCA, LEO ALAJAR Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:356 of 457



Seq. No. N a m e



17701 RABAGO, MARISS KIMBERLY SALVADOR



17702 RABAGO, MICHELLE SISON



17703 RABAJA, SHELLA CAHAYAG



17704 RABAL, REALYN RELOJ



17705 RABANES, JOHN CARLO



17706 RABANES, NICOLE ELLIS ROASA



17707 RABANO, CHARMAIGNE ANNE KISSYFUR GADI



17708 RABANO, JOANN GOMEZ



17709 RABARA, EUNICE JOY SANTOS



17710 RABARA, LINBERT VERGARA



17711 RABARIA, MARGARETTE THERESE GONZALES



17712 RABAYA, ROYD HANSES VELOSO



17713 RABE, DAVE MALAYAO



17714 RABELAS, VINCENT REMENDADO



17715 RABI, MAYBELLE CATALAN



17716 RABIN, AIKHO LIPATA



17717 RABINO, DECERY MUYCO



17718 RABOR, RONALD JEDDON JR ALLOSADA



17719 RABULAN, JOHN GREG II OMBAO



17720 RACAZA, ABEGAIL DOBLEN



17721 RACELIS, JOSEF MARC PEREZ



17722 RACELIS, MARY ANN JOY POBLETE



17723 RACELIS, NICHOLAS ANDREW TADIOSA



17724 RACELIS, ROBERTO II DELA CRUZ



17725 RACHO, AVERRY GUSILATAR



17726 RACHO, JAN GERARD SINGCO



17727 RACHO, LADY LAYA



17728 RACHO, MARIE CARL TULIAO



17729 RACIMO, GERARD JOSE SANTANDER



17730 RACO, RAQUELINE BARRIENTOS



17731 RACOMA, JENELYN CAGAMCAN



17732 RACOMA, MICAH ABAD



17733 RACOMA, ROMNICK CULLANTES



17734 RACSAG, JOSEPHINE CARILO



17735 RADA, CARIZIA MARIE VERGARA



17736 RADA, MARY JANE TONDO



17737 RADAN, EFELIA BAYON-ON



17738 RADAZA, CALVIN LAPUZ



17739 RADIA, SITTIE NURHANISA NAGA



17740 RADIAB, NOAIMA DOMAGAY



17741 RADOC, ANNIE ROSE PAPAURAN



17742 RADOC, MICHELLE BUMACOD



17743 RAEL, MARIEL KRIS ALCANTARA



17744 RAFAEL, JHOANA JAZZLE MATE



17745 RAFAEL, JUVEL VILLALUZ



17746 RAFAEL, MYRA MELISSA AUSTERO



17751 RAFER, KENNETH JHUN LLAMADO



17752 RAFOL, FE BEDIA



17753 RAFOL, MARIA ANGELA NAVAL



17754 RAFOLS, ARLYN CARULLO



17755 RAFON, KRISTEL ANNE QUINTAL



17756 RAGA, BON LEONIL CUESTA



17757 RAGANAS, JOHANNA PAULA TANDUYAN



17758 RAGAS, CHARISSA ANNE DE LEON



17759 RAGASA, QUENEVE KEISHA ORTIZO



17760 RAGASA, ROWELLDEAN DOBLADO



17761 RAGAT, CHRISTINE ROSE FAJAYAN



17762 RAGAY, LIBERTY DIONGZON



17763 RAGAY, MARIZ VALLIJOS



17764 RAGO, RALYPH JOYCE TUMAMUT



17765 RAGO, RODEL JANDRO KIONISALA



17766 RAGONOT, MINAGRACE GHIA AGUSTIN



17767 RAGOT, MAXIMILLIANNE MARIE MOSLARES



17768 RAGUAL, JAILYN TAGALOGUIN



17769 RAGUAL, ROCHELLE ANN BATCHINE



17770 RAGUINDIN, ROSEMYLEN ARCANGEL



17771 RAGUNJAN, JOHN VICTOR RAPADAS



17772 RAHIOL, HONEYLEE VILLAMIL



17773 RAJAHPANDALAT, NORMINA HADJI MOHAMAD



17774 RAJAS, COLEEN SANDERS



17775 RAJEL, ELISHA ALCANTARA



17776 RALA, KAREN MAY MENDOZA



17777 RALA, LEENIEL EDU



17778 RALAR, MARY JADE GONZALES



17779 RALLON, ROZELE MARIE NACORDA



17780 RALLOS, KIMUEL JR LEE



17781 RAMA, BONNAVILLA PONTE



17782 RAMA, MADONNA PONTE



17783 RAMA, MARIA DIVINA GRACIA ALTAMIRANO



17784 RAMACULA, MARIA CRISTINA MILLANES



17785 RAMAL, RALPH GA



17786 RAMANTIN, JULI PI TERESA CABALLERO



17787 RAMAS, DALIEGINE BALLARES



17788 RAMAYRAT, APRIL ROSE ADAYA



17789 RAMBOANGA, MARY ROSE PATILLA



17790 RAMBOYONG, AIZA ROSA SALLAN



17791 RAMBUNGGA, LIEZEL ANCHETA



17792 RAMIL, JHONA LOMADILLA



17793 RAMIL, MARK ANTHONY GACIAS



17794 RAMIL, MAYZEL BARENG



17795 RAMIN, MICHAELA DE ASIS



17796 RAMINTAS, JUSTIN LORENZ JARABELO



17797 RAMIREZ, ABEGAIL FALLURIN



17798 RAMIREZ, AIANNA MAE SALVADOR



17799 RAMIREZ, AILEEN DIOCAMPO



17800 RAMIREZ, ANTONETTE BASCO Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:358 of 457



Seq. No. N a m e



17801 RAMIREZ, ARLENE LAYUGAN



17802 RAMIREZ, AUGUSTINE JOHN BACHAR



17803 RAMIREZ, CHARLENE CABATUANDO



17804 RAMIREZ, CHONA ESLAO



17805 RAMIREZ, CHRISTINE BASILIO



17806 RAMIREZ, CINDY BERCILLA



17807 RAMIREZ, CLARIBEL LAPITAHE



17808 RAMIREZ, DANA JANINE PAMPOLINA



17809 RAMIREZ, EILEEN AGILLON



17810 RAMIREZ, ELLEN GRACE PRONGIO



17811 RAMIREZ, ERWIN FREDERIC CASTOR



17812 RAMIREZ, EVETTE ONGKIATCO



17813 RAMIREZ, FERDINAND SAIYAJI



17814 RAMIREZ, GESEL BURABOD



17815 RAMIREZ, GRENA RUTH NIDOY



17816 RAMIREZ, IMMANUEL PONCIANO



17817 RAMIREZ, JENNY LYN ARINGO



17818 RAMIREZ, JOHN LIONEL BONCAYO



17819 RAMIREZ, KATRINA REPOTOLA



17820 RAMIREZ, KRISTINE SANTIAGO



17821 RAMIREZ, LEONARDO JR MUNSAYAC



17822 RAMIREZ, MARICEL ALAY



17823 RAMIREZ, MARY GRACE ANGELES



17824 RAMIREZ, MARY ROSE ASPA



17825 RAMIREZ, TRICIA GRACE GAROBO



17826 RAMIREZ, YVESSA GAY LONTOC



17827 RAMIRO, RAINIER ABELLA



17828 RAMITERRE, HOWARD JOHN MADRIAGA



17829 RAMO, ALMARIE LOZANO



17830 RAMO, RANDOLF MACHADO



17831 RAMO, RODOLFO JR SISON



17832 RAMON, ABEGAIL NOLLAN



17833 RAMONEDA, ADAM CHRISTOPER SILVANO



17834 RAMONES, JENIFER DELA CRUZ



17835 RAMONES, JOHN WILLIAM TABOADA



17836 RAMONES, KRISTIAN UY



17837 RAMONES, MARIBETH SERA



17838 RAMONES, MAYLYNN TABORA



17839 RAMONES, OHARA CHRISSIE MALAZARTE



17840 RAMONES, STEFFI ALEIA GAUDIA



17841 RAMONEZ, RODEL ZAMORA



17842 RAMORAN, CHERIE MAY DIANCO



17843 RAMORAN, CHRISTINE JOY AQUINO



17844 RAMORES, CZARINA PANDI



17845 RAMOS, ABEGAIL CLAROS



17846 RAMOS, ABIGAIL COUPON



17847 RAMOS, AILEEN CRUZ



17848 RAMOS, AIZA KAY NOLOS



17849 RAMOS, ALDRIN JOSEPH AGULTO



17850 RAMOS, ALLISTER KIM CARPIO Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:359 of 457



Seq. No. N a m e



17851 RAMOS, ALVIN ROY MOTIO



17852 RAMOS, ANNA PHYLICIA BAES



17853 RAMOS, ASUNCION DACAYO



17854 RAMOS, BENNY JR VILLARIAS



17855 RAMOS, BERNARD BACARRO



17856 RAMOS, CARMINA CABREROS



17857 RAMOS, CASSIUS KAY GAPOL



17858 RAMOS, CHARITY ABAN



17859 RAMOS, CHONA MAE JAMILLA



17860 RAMOS, CHRISTOPHER NINO BARASI



17861 RAMOS, CIRLYN VILLARUEL



17862 RAMOS, CLARICE SANTOS



17863 RAMOS, CRESILDA AGPAOA



17864 RAMOS, DALE JORDAN ROCES



17865 RAMOS, DEBBIE JULJANE SUSADA



17866 RAMOS, ELMER JOSEPH LAZARO



17867 RAMOS, EMILY ANN MACAYA



17868 RAMOS, EXEQUIEL AGARAN



17869 RAMOS, FELEEN DEOCADES



17870 RAMOS, FEMIELYN NARVAZA



17871 RAMOS, HILLE BONAGAN



17872 RAMOS, JACKIE BUNAG



17873 RAMOS, JAMES CAPALAD



17874 RAMOS, JAYCELL ANDAL



17875 RAMOS, JAYRICH



17876 RAMOS, JEMFIL VILLADELREY



17877 RAMOS, JEMICA GALARCE



17878 RAMOS, JERAMIE MUSNI



17879 RAMOS, JEWEL AQUINO



17880 RAMOS, JOANA JANINE GALLO



17881 RAMOS, JUN OLIVER ADVIENTO



17882 RAMOS, KATRINA JOY CAYUDITHAN



17883 RAMOS, KEITH JULLYE BUCAD



17884 RAMOS, KEVIN ANDREW BAYOGOS



17885 RAMOS, LADY ANN MARASIGAN



17886 RAMOS, LESLIE JANDOG



17887 RAMOS, LOIDA JANE ASUNCION



17888 RAMOS, LORNA GAETOS



17889 RAMOS, MAE LIEZEL JAUCIAN



17890 RAMOS, MARA FRANCESCA GUEVARRA



17891 RAMOS, MARFE DUA



17892 RAMOS, MARIA GABRIELLE PACLE



17893 RAMOS, MARIE CLAIRE PUYAO



17894 RAMOS, MARIONNE CANDICE EBARAT



17895 RAMOS, MARK ERVING HIPOLITO



17896 RAMOS, MART TEODY CIA



17897 RAMOS, MARVIN BAUTISTA



17898 RAMOS, MARY GRACE DULAY



17899 RAMOS, MARY GRACE KEE



17900 RAMOS, MARYCHRIS DAGOHOY Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:360 of 457



Seq. No. N a m e



17901 RAMOS, MIGUEL III LAPUZ



17902 RAMOS, MONICA THERESE GARCIA



17903 RAMOS, NEIL PATRICK ALCARIA



17904 RAMOS, OLIVER LIRASAN



17905 RAMOS, RACHELLE JOY GALAM



17906 RAMOS, RALPH SEBASTIAN



17907 RAMOS, RAQUEL JOY BACABAC



17908 RAMOS, RAYMOND MARTIN SALAS



17909 RAMOS, RAYSON ARCEO



17910 RAMOS, RAZEL DAEN



17911 RAMOS, RENALYN IBANEZ



17912 RAMOS, REYNA MAY MAR



17913 RAMOS, REYNALYN VILLANUEVA



17914 RAMOS, RHEA TAC-AN



17915 RAMOS, RHEA ROSE GOMEZ



17916 RAMOS, RIO JHOY PEREDA



17917 RAMOS, ROBERT BALUYOT



17918 RAMOS, ROMNICK RICO



17919 RAMOS, ROSE ANN VICTORIA



17920 RAMOS, ROSE CHRISTINE PARRO



17921 RAMOS, ROSENDO JR DE CASTRO



17922 RAMOS, SHANE MARIE MANUEL



17923 RAMOS, STEPHANIE ANN CANETE



17924 RAMOS, VON RYAN MAYCACAYAN



17925 RANA, MARI JEAN NONOL



17926 RANAN, EMERSON MONTESCLAROS



17927 RANARA, AUBREY SAQUILABON



17928 RANARA, JESNAR ESCOBIDAL



17929 RANCE, PAUL GARY RELATOS



17930 RANCE, WELLBERT CION



17931 RANCHES, GHIA KARLA GANAS



17932 RANDOY, ROSE ANNE IBISATE



17933 RANGEL, CHERYL CHAN



17934 RANILE, LORIE ANN JANIOLA



17935 RANO, CHRYSTAL CLAIRE OROC



17936 RANOLO, JOHN ARIEL CANETE



17937 RANOY, CIRILO JR DOLLAGA



17938 RANTAYO, JULIUS CAEZAR FILARCA



17939 RAON, ROSELLE LARA GARCIA



17940 RAPADA, MARNNELLI REDONA



17941 RAPADAS, ISHMAEL RAPUET



17942 RAPANUT, JOHN PATRICK MANATAD



17943 RAPAY, JAKE "OBET" CHAVEZ



17944 RAPIO, JESSA MAY DEQUINA



17945 RAPISURA, BINCENTH DEDACE



17946 RAPOSAS, ABIGAIL MANADAY



17947 RAPOSAS, PINKIE DAYAG



17948 RAPSING, OWEN CIELO ABACAHAN



17949 RAQUEL, KATHLEENE CARLA RACUSA



17950 RAQUEL, RACHEL JOY ADVIENTO Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:361 of 457



Seq. No. N a m e



17951 RAQUEPO, ROSWELL DENZEL ULLERO



17952 RAQUINIO, MONETTE QUEJA



17953 RAQUIT, APRYL ANNE SANCHEZ



17954 RAQUINO, MICHELLE DALIPE



17955 RARA, CRYSTEL ALENE LIBRES



17956 RARAMA, DEEJAY LIAMPO



17957 RARAMA, KIM KURT DE POLONIA



17958 RARAS, LENNY RACUYA



17959 RASALAN, LEIZEL GALINATO



17960 RASAY, MARREN JOY BOADO



17961 RASCO, CHARMAINE MARIZ SENINING



17962 RASONA, MARIE CHRISTY CANETE



17963 RASUL, RUAINA IBRAHIM



17964 RATON, BRIX LICUDINE



17965 RAVANES, KATHLEEN KAYE EBE



17966 RAVANILLA, JOHN PHILIP CASIBER



17967 RAVELO, CHRISTINE EMILY WEE



17968 RAVINA, ELLIEN CAINGLES



17969 RAYALA, MAXIMA REONAL



17970 RAYMUNDO, CHARLES KEVIN PROTESTANTE



17971 RAYMUNDO, CHERRY JOIE ALIBUDBOD



17972 RAYMUNDO, CRIS JOSEPH FLORIDA



17973 RAYMUNDO, HYASCINTH ROXAS



17974 RAYMUNDO, KAYE MENDOZA



17975 RAYMUNDO, NINO REY DIAZ



17976 RAYMUNDO, RACHELLE JEAN CORDERO



17977 RAYMUNDO, ZARAH GRACE JOY BINAYUG



17978 RAYO, CANDIDO III MACLANG



17979 RAYO, MADEL BUENAVENTURA



17980 RAYPON, JANICE BALINGIT



17981 RAYRAY, JESSICA DELA CRUZ



17982 RAZA, CHRIS JOY CANDELARIO



17983 RAZO, JENNIE JINKY EMPERADO



17984 RAZON, CHARLOTTE NAGUIT



17985 RAZON, JOASH MARK CHUA



17986 RAZON, JOHN BRYLLE LEMUEL MANALO



17987 RAZON, JOSE WESLEY BURGOS



17988 RAZON, MARITESS RANOLA



17989 RAZOTE, CATHERINE JOY MACADANGDANG



17990 RAZOTE, JIMMERSON SINDAYEN



17991 RANADA, MA HAIZA MIRANDA



17992 RANADA, PAULA BIANCA PANTE



17993 RANIDO, BELLA JOSELETTE JANDAYAN



17994 RANOSA, MAE KAREN NAJE



17995 REA, JEMIMAH-JOY BAQUIRAN



17996 READORES, ZARAH JANE OLIVAS



17997 REAL, JINKY MONIQUE REAVELES



17998 REAL, JULIET GRACE MANACPO



17999 REAL, MAYBELLE BUENAFE



18000 REAL, ROXANNE RICAFORT Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:362 of 457



Seq. No. N a m e



18001 REALES, CARE CARDIENTE



18002 REALES, QUEENIE MANOZA



18003 REALGO, GAIZEL PIANO



18004 REALIN, SHARON COLUMNA



18005 REALISTA, FEDERICO JR ROSAGENIA



18006 REALON, EMMALYN PADUGA



18007 REANTILLO, SHERYL GARCIA



18008 REAS, AILEEN ANG



18009 REAS, EVA CHRISTIANE PELICANO



18010 REAS, GERALDINE DANTE



18011 REAS, JASMINE RAMIREZ



18012 REANO, RAYMARK JOHN SALMONIN



18013 REBADONIA, JENNY BRACAMONTE



18014 REBAMONTE, MARLYN BERGANIO



18015 REBANCOS, CINDY ORFANO



18016 REBANCOS, SONDRINA YNTELA



18017 REBATE, HANNAH CARABALLE



18018 REBATO, NINO DACANAY



18019 REBATO, SEAN PORSUELO



18020 REBANO, BRYAN PAEZ



18021 REBENITO, CECILE SISON



18022 REBETA, POLARIZ AUSTERO



18023 REBLANDO, ROSSELLE FRANCISCO



18024 REBOGBOG, JOANNA MARIE PANAGSAGAN



18025 REBOJO, CHESTER JOHN COCOS



18026 REBOLDAL, MARY RECHE KIUNISALA



18027 REBOTON, PAUL JOSEPH NAVA



18028 REBUCAN, JEZZA MAE CORDOVERO



18029 REBUCAS, MARIE CHIT ELIZALDE



18030 REBUSTES, GLENA SALVI SACAY



18031 REBUYA, CATHERINE PAMADA



18032 REBUYACO, BEALY JOYCE MELIVO



18033 RECABE, LADY DIANNE DAPITAN



18034 RECABE, SHUREN GALACIO



18035 RECACHO, GUNTHER CENTINAJE



18036 RECAMADAS, FLORENCIO II LAURON



18037 RECAMUNDA, RALPH SANTOS



18038 RECANA, WENDYL ANDOYO



18039 RECENTE, TIFANNY ROSE CASTROVERDE



18040 RECIBE, UNA GRACIA PADERNAL



18041 RECIBIO, CHRISTY DELGADO



18042 RECINTO, DINO ANGELO FAUSTINO



18043 RECINTO, SHERYL MEDRANO



18044 RECIO, MARIE ANGELIE CARTONEROS



18045 RECINA, KRIS REY MINOZA



18046 RECLA, KRISTINE LOQUENO



18047 RECLUSADO, ANTONETTE SERRANO



18048 RECODO, APRIL ROSE SANTUYO



18049 RECOTER, GRETEL MAE SACAPANO



18050 RECTO, GAREE AUSTEN GALIDO Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:363 of 457



Seq. No. N a m e



18051 RECTO, HANNAH MARIA MERCADO



18052 RECTO, IMARI CRES RAMOS



18053 RED, ELEENA MACRIN BATALLA



18054 RED, IVY NAYCE FERNANDEZ



18055 REDELOSA, DONNA MAE JUMAWAN



18056 REDIDO, COLIN SAREN



18057 REDILLAS, NISSA ABEGAIL VILLANDA



18058 REDOBLADO, RENZ DESIDERIO MACARIOLA



18059 REDOBLE, JAYLORD LAPADA



18060 REDOBLES, SHERYL ULGASAN



18061 REDONDO, JEANNE ROSE BARICANOSA



18062 REDUBLA, JEROME NARTEA



18063 REFORMINA, JERUSALEM PALOSO



18064 REGACHO, ANGEL GRACE CAGALAWAN



18065 REGADO, MONALIZA GISELLE VERAN



18066 REGALA, ANGELA LUZ ANGUSTIA



18067 REGALA, DIANA ROWELA DE LA CRUZ



18068 REGALA, RONEL RHOYCE HERMIAS



18069 REGALADO, MERJEAN SIMBAJON



18070 REGALADO, RAYMOND ASPE



18071 REGALADO, SOFIA BURGOS



18072 REGASPI, RICHELE MAE CABATAN



18073 REGENCIA, VENUS IGLESIA



18074 REGINALDE, RICK FERNANDO DULAY



18075 REGINALDE, TONI ROSE GAYDA PACIPAS



18076 REGINAN, NEVAH JANE BACALING



18077 REGINIO, NERGIE JOHN PANZA



18078 REGIS, LESLIE SABANAL



18079 REGIS, MARY GRACE LEGASPI



18080 REGONAN, SOTERO III PURPORA



18081 REGULACION, CHARISSE BALO



18082 REGULACION, FAITH ROSE ANGELICA NACASABOG



18083 REGULACION, KATHERINE BRINGULA



18084 REINANTE, ADELAINE MARIE PARTOSA



18085 REJABA, TERESA BREIN LEE RIMANO



18086 REJUSO, THEIRRY ALLYSA ARABOY



18087 RELAMPAGOS, DIONARTH JAY SARZUELO



18088 RELANO, JERRY BACLOR



18089 RELANO, RIZZA CAYUBIT



18090 RELATIVO, SHARA MAY FILIO



18091 RELATOR, JUNEIL MELLEJOR



18092 RELATOR, OLIVER PRADO



18093 RELATORRE, JUNE PANIQUE



18094 RELATORRES, SHEILA GAZELLE AMISOLA



18095 RELEVO, VENICE LOU GABRIELLE COMOTA



18096 RELI, ANA PARENA



18097 RELIMBO, RECEL CERELLES



18098 RELIQUIAS, JANELLE DOCTO



18099 RELLENTE, ZARSIE FAITH DUQUE



18100 RELLESIVA, JENNYBETH CAIBAN Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:364 of 457



Seq. No. N a m e



18101 RELLIN, KAREN BERNADETTE FABIONA



18102 RELOX, CARNA CHRISTIE LOCSIN



18103 RELOX, HYDEE MORTEL



18104 RELOX, NAPOLEON TAGALA



18105 RELUCIO, MAYFLOR GAMIT



18106 REMANDABAN, DAVID III CERVANTES



18107 REMANDABAN, MA LYRA LANSANG



18108 REMATA, CLARENE ANDAL



18109 REMATA, TEDDY BLAINE CALIBO



18110 REMENTILLA, JOHN MICHAEL SON



18111 REMENTILLA, MARY ROSE MAYOR



18112 REMIENDO, GAIZYL LYN ILAO



18113 REMIGIO, ROXANNE CAUBE



18114 REMIGOSO, NATHANIEL NINO GIMENO



18115 REMO, DAN DENISS VELEROSO



18116 REMO, LUIGI FRAGINAL



18117 REMOLANO, FATIMA PINERO



18118 REMOLAZO, RACHELLE MARY MARTINEZ



18119 REMOLIN, LARA MAE GALISANAO



18120 REMOLINO, ROMA MANALES



18121 REMONDE, RIO HADLOCON



18122 REMORIN, JENNIFER CONCEPCION



18123 REMORIN, NUEVA JAY PURISIMA RENDAJE



18124 REMORIN, ROSE ANN BAUTISTA



18125 RENACIDO, ARLENE JEAN MALAYAS



18126 RENDON, AGNES MARIE BORJA



18127 RENDON, KENZ RONNEL PORAL



18128 RENDON, RHODORA VI CONEJOS



18129 RENDON, ROWENA ANJAO



18130 RENDON, SHIELA MAE BARITA



18131 RENDOQUE, MAY ANTTONIETTE VELORO



18132 RENIDO, LARA JEAN SALANDANAN



18133 RENIEDO, MOHADZSAR MONTERON



18134 RENION, CEDMARC FRANCIS APASAN



18135 RENTINO, EDCEL CLEOPE



18136 RENTORIA, JAY PARONE



18137 RENTUZA, LOUIS ROBERT II GONZAGA



18138 RENTUZA, REGINE TAGAPULOT



18139 REODICA, KLIANNE KLENZY CERIBO



18140 REODIQUE, DOLLY PAULO



18141 REODIQUE, FELIX JR LACSINA



18142 REODIQUE, RODYLAINE VEGA



18143 REOTUTAR, JOYCE JUNEVIVE GABRIEL



18144 REPATO, MARIEFE ESPINOZA



18145 REPAYO, JOHN JAY DUHINO



18146 REPEDRO, JED GALVIN IGOY



18147 REPITO, DESIREE BOLICO



18148 REPOL, MARIA ANGELICA MERCADO



18149 REPOLLO, AIMEE GRACE PADILLA



18150 REPOLLO, EARMA MAE SENO Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:365 of 457



Seq. No. N a m e



18151 REPOLLO, JAIZA ALFEREZ



18152 REPOLLO, JOHNRIC HUSMALAGA



18153 REPOLLO, KRISTINE GRACE PARBA



18154 REPULLES, PRESCILLE TADA



18155 REPUTANA, JETCEL SAYSON



18156 REQUERME, MALAYA RUTH BUNA



18157 REQUILLO, DORAINE FAYE PACATANG



18158 REQUILME, ELVIA REZA BERNAL



18159 REQUILME, FREDERIZA BERNAL



18160 REQUINA, CHARLEMAGNE POLANCOS



18161 REQUINA, JEFFREM GEMINA



18162 REQUINTA, KRIZIA ANN RAMOS



18163 REQUINO, KRISTEL CHARMAINE AMANONCE



18164 REROMA, JONALYN CALDERON



18165 REROMA, RYAN JAY CULABA



18166 RESENTE, JOYCEE ANDAYA



18167 RESERVA, KRISTINE RACHEL ASUMBRADO



18168 RESMENIA, VENUS ARES ARZADON



18169 RESPICIO, RON WINDELYN QUILLA



18170 RESTAR, MARIA VENUS MHAE DE LEON



18171 RESTOR, KENNETH DALE MAHUSAY



18172 RESTUA, RETI O' DENNIE DE GUZMAN



18173 RESUELLO, JOY DEREQUITO



18174 RESULLAR, CHRISTIAN BENRI BUGAS



18175 RESUMADERO, MARY ROSS SUCGANG



18176 RESURRECCION, CARLS BURG ACOT-ACOT



18177 RETANA, JEAN PAUL FIGURACION



18178 RETAZO, MA LUCILLE CARBONERA



18179 RETERACION, SHECA CABALLERO



18180 RETIRO, ANNALYN FLORENDO



18181 RETORIANO, CRISZIAH CLEIN DELA CRUZ



18182 RETUSTO, ROBERT PAUL MENCIAS



18183 RETUYA, ESALYN DEPOSITARIO



18184 RETUYA, JAMES THEODORE TUAZON



18185 REVELO, GEOFREY CLOMA



18186 REVELO, KRISTINE SAGRADO



18187 REVIDAD, BEVERLY ACUIN



18188 REVILLA, DON PAGADOR



18189 REVILLA, KIMBERLY ESTABAYA



18190 REVITA, DINA AGOSTO



18191 REVOCAL, JUARA CLARISZA REGALA



18192 REVOLLA, ZOBEL VALENCIA



18193 REY, LIEZEL YADAN



18194 REY, MARIA MELISSA CALEJA



18195 REY, QUEEN DESERIE CAMPOSAGRADO



18196 REY, ROSE GELYN JOSE



18197 REYES, AIMEL JEAN DACUYCUY



18198 REYES, ALBERT ABUAN



18199 REYES, ALDEN JOSEPH RAZON



18200 REYES, ANGEL LOUIE LUBONG Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:366 of 457



Seq. No. N a m e



18201 REYES, ANGELIE BLESSED BALIJADO



18202 REYES, ANGELO EVANGELISTA



18203 REYES, ANNA LORAINE PEREZ



18204 REYES, ANNCHAR VALENZUELA



18205 REYES, APRIL JOY ALIMARIO



18206 REYES, ARCHEE QUEY



18207 REYES, ARVIN HERNANDEZ



18208 REYES, BRENDA TACIS



18209 REYES, CAMILLE MARASIGAN



18210 REYES, CATHERINE DELA VICTORIA



18211 REYES, CATHERINE FORONDA



18212 REYES, CHRISTINE FAYE UY



18213 REYES, CIANADYNN BALILIA



18214 REYES, CLARISA ADAY



18215 REYES, DARLEENE MATOCINOS



18216 REYES, DAZELLE ANE SAN JOSE



18217 REYES, DENNIS



18218 REYES, DEXTER MARIN



18219 REYES, DEYBBRA MAE BELING



18220 REYES, DIANE IRENE LEDESMA



18221 REYES, DIVINA DINDIN DABUCOL



18222 REYES, ERIKA DALE REYES



18223 REYES, ERNEST DANIEL RIMANDO



18224 REYES, EVAN NICOLE MONTEZA



18225 REYES, GENER CANOSA



18226 REYES, IVY MARIE DASOC



18227 REYES, JAMES JOEL SERAPION



18228 REYES, JAN RYANNE CASTILLO



18229 REYES, JANINA FAYE RAMOS



18230 REYES, JARISE MAE BERMUDEZ



18231 REYES, JASMINE LYN DELA CRUZ



18232 REYES, JELEN GRACE DE CELIS



18233 REYES, JENJAN



18234 REYES, JENNIFER PALO



18235 REYES, JESWIL ROGEN ROSE AMPONG



18236 REYES, JILLIAN FELICIANO



18237 REYES, JO ANNE PEREGRINE SALONGA



18238 REYES, JOANAMAE BARRIENTOS



18239 REYES, JOCELYN ORIEL



18240 REYES, JOHARA MENDOZA



18241 REYES, JOREEN APRIL MOPIA



18242 REYES, KATHLYN MERCA



18243 REYES, KENNETH URIARTE



18244 REYES, KESHINEV CASAS



18245 REYES, KIMBERLEY LORRAINE GONZALES



18246 REYES, KING HAROLD VILLAR



18247 REYES, KRISTINE GRACE ELIZARDE



18248 REYES, LAIZA CORINA RIMANDO



18249 REYES, LESLEY ANNE FERRERA



18250 REYES, LILETH GALERA Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:367 of 457



Seq. No. N a m e



18251 REYES, LORENZE DOMINIQUE HERMOSURA



18252 REYES, MA ANGELA GALANG



18253 REYES, MA YVETTE JOY MARIANO



18254 REYES, MACPHINE CABILES



18255 REYES, MAE CRISTINE SUBARDIAGA



18256 REYES, MARC FABIAN



18257 REYES, MARIA CHRISTINA RUBIO



18258 REYES, MARIA FRENZELYN ARELLANO



18259 REYES, MARIA TERESA ATIENZA



18260 REYES, MARIA VERONICA HERNANDEZ



18261 REYES, MARIA ZAIDALYN ARELLANO



18262 REYES, MARIE ANTONETTE TUICO



18263 REYES, MARITES GUIM



18264 REYES, MARK ANTHONY CATINDIG



18265 REYES, MARY GRACE ADUANA



18266 REYES, MARY JANE YARCIA



18267 REYES, MIA SARAH SIA



18268 REYES, MICHAELA LIBUNAO



18269 REYES, NESTOR JR LUCINO



18270 REYES, NICOLE ANGELICA MANALO



18271 REYES, NICOLE JAKE PAROPALDANE



18272 REYES, PAUL GIBSON SEPE



18273 REYES, PAUL JOHN BABAS



18274 REYES, PAULINE JOY VIRAY



18275 REYES, RALPH CLAVE



18276 REYES, REGINA PAZ VICENTILLO



18277 REYES, RENEE LOU CRUZ



18278 REYES, RHEA MACABUHAY



18279 REYES, RHEA LORRAINE TABANGCURA



18280 REYES, RHEAN EVIDDE GAPUZAN



18281 REYES, RHINO ROMMEL BERNARDO IRLANDEZ



18282 REYES, RIZELLE PATRICIA FLAVIANO



18283 REYES, ROMEO MICO IV JAMORA



18284 REYES, ROMIELYN MANACAP



18285 REYES, ROSETTE GAZMEN



18286 REYES, ROSITA LADIGNON



18287 REYES, RUFFA JOY ARGUELLES



18288 REYES, SARRAH JANE AGUILAR



18289 REYES, SONNY JOHN COLLADO



18290 REYES, TWINKLE GAY I RUIZ



18291 REYES, TWINKY MAY II RUIZ



18292 REYES, VANESSA DE GUZMAN



18293 REYES, YVES BALBIDO



18294 REYES, ZHYNN ANNE JORNALES



18295 REYMUNDO, ROWENA DUAMAN



18296 REYNALDO, MAYETTE DELOS SANTOS



18297 REYNES, NIKI LABAJOS



18298 REYNO, MYLANIE DE VERA



18299 REYNOSO, FERLYN GLENN MATRE



18300 REYNOSO, MARIEL EDEN PARAS Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:368 of 457



Seq. No. N a m e



18301 REYTAS, HOMER SANTOS



18302 REZAGA, JENNY SUANICO



18303 RIBAD, KATHERINE ALIPALA



18304 RIBEIRO, CHERRIE MAE LEE



18305 RIBLEZA, ANDREW NIKOLAI DE LEON



18306 RICABIERTA, RAYMART OLOGENIO



18307 RICABORDA, CARYLL LAZARTE



18308 RICAFORT, JANELLA TRIZET ANGELES



18309 RICAFORT, SHERYL ROSE PERNITES



18310 RICAFORTE, MELDIE DELA CRUZ



18311 RICAFRANCA, PATRICK JOSEPH BACARRO



18312 RICAFRANCA, PRINCESS ABIGALE MAMURI



18313 RICAMARA, JOVY BINGGAN



18314 RICAPLAZA, ETHYL LIMOT



18315 RICARDEL, LALAINE LOPEZ



18316 RICARTE, GUIA MARIE DE CAIMAN



18317 RICERRA, SHEILA MAY ESPERIDA



18318 RICO, ANGELI MARIE ALFARO



18319 RICO, LOURRAINE MICHELLE BIHAG



18320 RICO, MARY ANNE LIBONGCOGON



18321 RICO, MICHELLE RUGA



18322 RICO, RISA LEN SADIASA



18323 RICO, RJ LAGANSOA



18324 RICOFUERTO, FRESLYN BALANI



18325 RICOHERMOSO, SHEILA MARIE LANGIT



18326 RICONALLA, CAMILLE MARIE ADALIO



18327 RIDA, RUSSELL FOUAD DAULAYAN



18328 RIDJANI, NURBENRIE SALIM



18329 RIDOLOSO, BEVERLY JHOY TUMABAO



18330 RIEZA, DON DAVIS PAIGNA



18331 RIEZA, MARILYN AVENDANO



18332 RIEZA, VON ALVIN ARIB



18333 RIGODON, MARIA BLESSIL PELLERIN



18334 RIGONAN, HAZEL ANN GUARDIAN



18335 RIGOR, CHARLTON DARWYN RIVERA



18336 RIGOR, MANILYN TABILIN



18337 RIGOS, RAYMOND ANTONIO



18338 RIGUER, MADELYNNE GERVACIO



18339 RILLON, ROSE LYN QUISIDO



18340 RIMANDO, CHARMAINE ARTIAGA



18341 RIMANDO, CHERRIE ANN DE GUZMAN



18342 RIMANDO, ROMMEL REYES



18343 RIMANDO, SHERYLL FLORA



18344 RIMAS, CHRISIE MAE SZUCS



18345 RIMAS, GLORIA GING GENOVA



18346 RIMORIN, ANGELA ROSE BELEN



18347 RIMPOS, CHERRIE MAGBANUA



18348 RINGAD, BERNARD JR NILO



18349 RINGIA, JAMELA ABALO



18350 RINGPIS, AIZELYN ROSE CORPUZ Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:369 of 457



Seq. No. N a m e



18351 RIO, MELSON MERRELL MAE ACLA



18352 RIO, REMMA DANIKA FERNANDEZ



18353 RIOBUYA, MA MIRASOL FAJARDO



18354 RIOLA, ANGELICA JOY DELA CRUZ



18355 RIOMALOS, DENNIS LABAY



18356 RIOMALOS, ERIC ANTHONY MANALAD



18357 RIOMALOS, GLENDA LIWAG



18358 RIOPAY, DYAN CHRISTINE AMANTOY



18359 RIOS, PATRIEZIA MARIE DULAY



18360 RIOTOC, ELMORE EUGENIO



18361 RIOVEROS, RHEA MARIE BARLAN



18362 RITO, MARIA GLORIA SANDRINO



18363 RIVA, CRISANTO REY TADEO



18364 RIVADA, ANGIELYN GELERA



18365 RIVADULLA, CLEO DUKE MASANGCAY



18366 RIVADULLA, ROXANNE PROTACIO



18367 RIVAMONTE, DEOMESES PEREZ



18368 RIVAMONTE, JENNY LOU CHICO



18369 RIVAS, SHERWINNA AGUINED



18370 RIVAS, ZENITH ACAO



18371 RIVERA, ANDREW PHILIP SAN BUENAVENTURA



18372 RIVERA, CARISSA ELAINE TAN



18373 RIVERA, CARLINA PEREZ



18374 RIVERA, CHRISTINE GALLARDO



18375 RIVERA, DENZDY AI AI URI



18376 RIVERA, ETHIENNE ABAPO



18377 RIVERA, HERSHEY THERESE MAGNO



18378 RIVERA, JANICE RAFAEL



18379 RIVERA, JAYSON MARON



18380 RIVERA, JEAN DONAVILLE SISOR



18381 RIVERA, JOANA MARIE SAN ROMAN



18382 RIVERA, JOHN DARRYL RUBIO



18383 RIVERA, JOMAR DOMASIG



18384 RIVERA, JOY RONQUILLO



18385 RIVERA, KARESS STACEY ABRAHAM



18386 RIVERA, KRISTINE DALAYOAN



18387 RIVERA, KRISTINE AGNES ILAO



18388 RIVERA, LEANNE ABEGAIL MACASAUL



18389 RIVERA, LEELE EMMANUEL LEGASPI



18390 RIVERA, MARILENE YNEZ GARCIA



18391 RIVERA, MARY CLAIRE VINARAO



18392 RIVERA, MERCEDES FAJARDO



18393 RIVERA, PABLITO JR MULAT



18394 RIVERA, PATRICK ARVIN JOHN GANZON



18395 RIVERA, PETER JOHN PASAWA



18396 RIVERA, RALPH KENNETH PRIVADO



18397 RIVERA, REMO PATRICK OPACO



18398 RIVERA, REY VINCENT CALUGCUGAN



18399 RIVERA, ROBERLYN ALBERTO



18400 RIVERA, RYAN CRUZ Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:370 of 457



Seq. No. N a m e



18401 RIVERA, SARAH MAYE FORTUITO



18402 RIVERA, SHAMAENE PAGALING



18403 RIVERA, SHIELA SALAYO



18404 RIVERA, SITI HAADIYAH MALUYO



18405 RIVERA, VINCENT CANDELARIO



18406 RIVERAL, JAMIL BUMA-AT



18407 RIVERAL, ROSARIO AGNES PARCIA



18408 RIVERO, FLORENCE RETARDO



18409 RIVO, BEVERLY JOY PETRACHE



18410 RIZADA, MA ELYN GABAWA



18411 RINEN, ANGELICA PANTINOPLE



18412 RINO, ANNIE MAE GACILOS



18413 RINO, VICKY JHANE JIMENEZ



18414 RINON, KRISTINE RAMIZA LOUISE NIODA



18415 RINOZA, ALEXANDER JR DE GUZMAN



18416 ROA, FRANCIS ANGELO ADVINCULA



18417 ROA, MA LOURDES THEA SISON



18418 ROA, MARY ELAINE VERDAD



18419 ROA, MAYSHELL DAMIL



18420 ROA, ROGELIO JR PENERO



18421 ROA, SAMUEL JOHN SALCEDO



18422 ROAQUIN, CARMINA IRISH BANATAO



18423 ROBERTO, KENNETH SAN DIEGO



18424 ROBES, CHARMAINE LABINDAO



18425 ROBIDILLO, MICHAEL GABRIEL AARON ALBOR



18426 ROBIEGO, AMELISA ISLAO



18427 ROBIN, JESTINE MAY HAGNAYA



18428 ROBIN, JONAHROSE APOSTOL



18429 ROBINO, CHERYL IRINE GOMEZ



18430 ROBLE, AGNES CECILIA SIEGUE



18431 ROBLE, ARGIE GONZALES



18432 ROBLE, FAITH IMEE DINGCONG



18433 ROBLE, NESCHELLE GAY MALIGSAY



18434 ROBLE, XYZA FAY DELA CRUZ



18435 ROBLES, FRENZY APPLE ORMILLA



18436 ROBLES, IERGILIN MAGBOO



18437 ROBLES, MELANIE MIRA



18438 ROBLES, MIA MELISSA GAYO



18439 ROBLES, MYRA CARE DOMINGO



18440 ROBLEZA, HEATHER DALE



18441 ROCA, REM ADRIENNE PINALBA



18442 ROCACORBA, RINA JOY LOPEZ



18443 ROCACORBA, RIZZA LUCERO



18444 ROCE, CRISTINE JOY PORRAS



18445 ROCERO, CRISA MAY NUIQUE



18446 ROCERO, DARLEEN CHARO REPIZO



18447 ROCERO, ELAINE DAWN BARADERO



18448 ROCERO, KRISTINA MARIE CAPALUNGAN



18449 ROCHA, CHARMAINE MARY DHEELYN EULOGIO



18450 ROCHA, FELY ROSE MACALALAG Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:371 of 457



Seq. No. N a m e



18451 ROCHE, DHONIE SORATIOSA



18452 ROCHE, GLENDA ORPIADA



18453 ROCIO, RECHELLE AMBING



18454 ROCO, RUDILYN BRIONES



18455 RODA, KARLA ZHERIEN NOBLE



18456 RODA, NOELLE FRANZ RETON



18457 RODILLAS, RIZZA BAGUS



18458 RODRIGO, APRIL ROSE



18459 RODRIGO, WENNIE FALLE



18460 RODRIGUEZ, ANNA FRANCIA LUZADA



18461 RODRIGUEZ, BETSYPEARL



18462 RODRIGUEZ, CAMILO RUIZ



18463 RODRIGUEZ, DERRICK LATEO



18464 RODRIGUEZ, EDJELYN DELOS REYES



18465 RODRIGUEZ, EUNIKA KRIS ARADA



18466 RODRIGUEZ, GLORIA ILONA CUARESMA



18467 RODRIGUEZ, HELEN BERSABAL



18468 RODRIGUEZ, IDA BALBON



18469 RODRIGUEZ, IRA JESSE RANA



18470 RODRIGUEZ, JAYCELINE CARLETA



18471 RODRIGUEZ, JAZHMEER KAE BASCO



18472 RODRIGUEZ, JEANNE MARIE DATO



18473 RODRIGUEZ, JENNA MABAQUIAO



18474 RODRIGUEZ, JOHN CHRISTOPHER CABALLERO



18475 RODRIGUEZ, JOHN MICHAEL GUINTO



18476 RODRIGUEZ, JOVELYN RICOHERMOZO



18477 RODRIGUEZ, JOYCE ANNE SACEDON



18478 RODRIGUEZ, KAREN LUNA



18479 RODRIGUEZ, KLYMILLE KIM EUROPA



18480 RODRIGUEZ, KRISTINE LOURANE SIMEON



18481 RODRIGUEZ, LORENZO BENITO GEMPIS



18482 RODRIGUEZ, MARIA ANGELI GUTIERREZ



18483 RODRIGUEZ, MARIA ARACELI SIBAL



18484 RODRIGUEZ, MARK JOSEPH COMPETENTE



18485 RODRIGUEZ, MARY JOY PENTINIO



18486 RODRIGUEZ, MAY ANN ENRIQUEZ



18487 RODRIGUEZ, MONNA PENALOSA



18488 RODRIGUEZ, QUEEN ROXAS



18489 RODRIGUEZ, RACQUEL GARCIA



18490 RODRIGUEZ, RAIZA MAE GORDIEL



18491 RODRIGUEZ, REGINE MAE MARTINEZ



18492 RODRIGUEZ, RIC DINO



18493 RODRIGUEZ, ROMEO III BINASOY



18494 RODRIGUEZ, ROS-MERRY MANGIBIN



18495 RODRIGUEZ, RUBY LYN DAPITON



18496 RODRIGUEZ, RUFFA SIOSAN



18497 RODRIGUEZ, ZEPHANIAH TIFFANY ZACARIAS



18498 RODRIN, GLAIZELLE MATEL



18499 RODULFA, JASMIN SANCHEZ



18500 ROFLO, RECHEL SABELLANO Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:372 of 457



Seq. No. N a m e



18501 ROGA, FHANNIE LAINE PIAGOLA



18502 ROGAR, ALFBEN NICKI FAUSTINO



18503 ROJAS, BEA CLARISSE GENTURALEZ



18504 ROJAS, CHERA MAE PLURAD



18505 ROJAS, CINDY ROSE GAY GINO



18506 ROJAS, JOBEL LOPEZ



18507 ROJAS, MICA CUENCA



18508 ROJAS, RICHMOND NINO CHUA



18509 ROJAS, ROXANNE OCHIGUE



18510 ROJAS, VILLA FLOR ROSOS



18511 ROJO, JACK DALE BOFETIADO



18512 ROJO, JEEPRY JONG



18513 ROJO, JEVALYM JEAN GOROY



18514 ROJO, KATHLEEN TIFFANY BERNABAT



18515 ROJO, NEIL ORSON TORRES



18516 ROJO, SIR WILLIAM DEFEO



18517 ROJONAN, JENNYLYN OBORDO



18518 ROL, JACQUELYNE CASTILLO



18519 ROLDA, CORA MARIE ESCIO



18520 ROLDAN, ADOLF MARCUS ARENGA



18521 ROLDAN, AIMEE PALENCIA



18522 ROLDAN, AUBREY MAY LIVADO



18523 ROLDAN, CAMILLE JOY AQUINO



18524 ROLDAN, ERNEST POL MIKHAIL ARENGA



18525 ROLDAN, MA KIMBERLY MAE MAGALSO



18526 ROLDAN, MERCEDES GATDULA



18527 ROLDAN, PAUL KENNETH IGNACIO



18528 ROLDAN, RACHELLE ANN BEDONA



18529 ROLLON, ARCHIE BUSTILLO



18530 ROLLON, PAUL JOSEPH PAGANGPANG



18531 ROM, MARK JOHN LEGARA



18532 ROMAGUERRA, ANGELICA PINEDA



18533 ROMAN, DYMPNA AMAMANGPANG



18534 ROMAN, IVY DOBLE



18535 ROMAN, KRISTAL GAIL REYES



18536 ROMANILLOS, JOHN STEVEN SY



18537 ROMANO, CHERRY JEAN OCENAR



18538 ROMANO, JOSHUA PINEDA



18539 ROMANO, MARK ANTHONY AMPONG



18540 ROMANO, ROBENA SALIGUMBA



18541 ROMANOS, IRISH LINES



18542 ROMARES, KEJIE AMOLONG



18543 ROMAS, SHERYL SIO



18544 ROMASANTA, ANDREA HALOG



18545 ROMERO, ALLISON ADRIAN SOTERO



18546 ROMERO, CHRISANTA MONDALA



18547 ROMERO, CYBI LINGGO



18548 ROMERO, CYRELL JAN CAPAPAS



18549 ROMERO, DENNIS ONG



18550 ROMERO, JACKIE LOU MICAY Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:373 of 457



Seq. No. N a m e



18551 ROMERO, JANE LORENCE PAULE



18552 ROMERO, LIRA LAINE SILVA



18553 ROMERO, MARIANNE ULSA



18554 ROMERO, MAVERICK ANGELO MONTERO



18555 ROMERO, MILA JANE PALARPALAR



18556 ROMERO, PAUL NHIL CARAVANA



18557 ROMERO, REA KRISTINA CARIN



18558 ROMERO, REYMART NARIO



18559 ROMERO, RHEALOU MANALO



18560 ROMERO, ROFREDO BUENVENIDA



18561 ROMERO, RON JAKE IBONIA



18562 ROMERO, SANDRA DIANNE ARZADON



18563 ROMUAR, ANGELICA MAE SUMBILLA



18564 RONATAY, KEIZHA VICERRA



18565 RONATO, JADE MARIAN LEGARSE



18566 RONCAL, ELLAINE CRUZ



18567 RONCESVALLES, CZAR IAN ANTONIO



18568 RONCO, KAREEN BERENICE JACOB



18569 RONDARIO, JEZICA MARIE TALISAYAN



18570 RONDARIO, QUENNIE JANE IGUBAN



18571 RONDILLA, ROXANNE DAYO



18572 RONDINA, JOVELYN CATIVO



18573 RONDOLO, JERICO LOUISE VITA



18574 RONDRIQUE, JEANNETTE PUERTO



18575 RONDRIQUE, JUNGETTE LAGOY



18576 RONES, KRISTINE JOY



18577 RONQUILLO, JOAN OSED



18578 RONQUILLO, MARIEL QUISUMBING



18579 RONQUILLO, REMILEN CRUZ



18580 RONTOS, MELROSE ROSAROS



18581 ROQUE, ARLENE MANALILI



18582 ROQUE, CZARINA AYLA CHERRIE CANSINO



18583 ROQUE, JAYSON MARQUEZ



18584 ROQUE, JOENICA DALE ADARNA



18585 ROQUE, KENNETH YVES NITO



18586 ROQUE, KHRISTINE BERNADETTE CRUZ



18587 ROQUE, KRISTALENE CRUZ



18588 ROQUE, REGIELINE REYES



18589 ROQUE, ROSSELLE SANTOS



18590 ROQUEL, ROXANNE ALEXANDREA DELACION



18591 ROQUERO, GOLDIE SOLIDUM



18592 RORANES, JANCOLE ALFREDIREK PENA



18593 ROS, JOANNA MARIE COLLANTES



18594 ROSA, KENNETH ADRIAN ROSILLO



18595 ROSABAN, EDNA CALAPRE



18596 ROSAL, DAFYDD NEAL UMIPIG



18597 ROSAL, HYACINTH XYZA ENCARNACION



18598 ROSAL, JESSEL JEANFIL PALBAN



18599 ROSAL, KEYMARK MAMARIL



18600 ROSAL, MA THERESA CONDALOR Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:374 of 457



Seq. No. N a m e



18601 ROSAL, MICHAEL VINCENT RIVERA



18602 ROSAL, RACHELLE PADAGAS



18603 ROSALES, ABIGAIL TORREGOZA



18604 ROSALES, AIZA YAPAN



18605 ROSALES, ALVIN MABINI



18606 ROSALES, ANN CAMILLE FERRER



18607 ROSALES, ANNIE LOU ORCALES



18608 ROSALES, ARCHIE BALMERA



18609 ROSALES, BABY ROSE REMULTA



18610 ROSALES, CHARLIE AUSTRIA



18611 ROSALES, CHARMAINE KRISTEL VENTURA



18612 ROSALES, CHRISTIA FAITH ABRIGO



18613 ROSALES, DALE MARCIAL MAGALIT



18614 ROSALES, EFRELYN KRISTEL SAN MIGUEL



18615 ROSALES, EUNICE MAE BEBILA



18616 ROSALES, EVELYN MAE ATON



18617 ROSALES, JAN NICOLE MARAVILLAS



18618 ROSALES, JOHN KIM OLIVERA



18619 ROSALES, KIMBERLY FULLIDO



18620 ROSALES, KRISTINA ANDALLO



18621 ROSALES, KRISTINE MONTILLA



18622 ROSALES, MARITES GARCIA



18623 ROSALES, MARY ROSE ANTONETTE HOYUMPA



18624 ROSALES, MHARKPHINE FERNANDEZ



18625 ROSALES, MICHELLE BACUS



18626 ROSALES, NEIL NESTOR TAN



18627 ROSALES, RENZ CRUZ



18628 ROSALES, RICONI ANTOINETTE ZAMORA



18629 ROSALES, RINA MAE MANGUBA



18630 ROSALES, ROBY BAUZON



18631 ROSALES, ROSS ALBERT LAGNE



18632 ROSALES, TERENCE JORDAN DIMAANO



18633 ROSANA, MARK ANTHONY VILLANUEVA



18634 ROSANE, MARIDITH TABORADA



18635 ROSAREAL, ELYN GRACE DESEO



18636 ROSARIA, RAE MICHELLE REFORMA



18637 ROSARIO, ANA KARMINA MARQUEZ



18638 ROSARIO, ARIEL SALCEDO



18639 ROSARIO, CHRISTINE JOY FERNANDEZ



18640 ROSARIO, DARLENE DELOS REYES



18641 ROSARIO, ESTRELLIETA SORIANO



18642 ROSARIO, HANNAH JOY APOSTOL



18643 ROSARIO, JEANNE CLAIRE COFREROS



18644 ROSARIO, JEROME PERITO



18645 ROSARIO, KAREL DARAPIZA



18646 ROSARIO, KERRY JOY TORILLO



18647 ROSARIO, MARIA EILLENE FERNANDEZ



18648 ROSARIO, MARINETH AQUINO



18649 ROSARIO, MARK ANTHONY VINLUAN



18650 ROSARIO, NEIL DAVID OLEGARIO Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:375 of 457



Seq. No. N a m e



18651 ROSARIO, RACQUEL RANADA



18652 ROSARIO, REVERIE BANABAN



18653 ROSARIO, RUBY ANNE SORIANO



18654 ROSARIO, SARAH MEJIA



18655 ROSAROSO, ANDY MAR PATALINGHUG



18656 ROSAS, ANDY GRAHAM MOLINO



18657 ROSAURO, JUDY MARIE SENCIO



18658 ROSCA, OFEL JAVIER



18659 ROSCIOS, LELANIE ALEJANDRINO



18660 ROSCO, MARK ARQUINEZ



18661 ROSE, JOHN ALVIN RECOTER



18662 ROSEL, SWEET LORELYN AMETIN



18663 ROSELL, BRYAN RENE ALARCON



18664 ROSELL, DANYA MICHELLE BELGIRA



18665 ROSELLO, DENISE ANGELI BUAL



18666 ROSELLO, QUEENDY LAINE LARIEGO



18667 ROSELLO, WESLEE JAY YU



18668 ROSEMA, SHENNA ANN CATALUNA



18669 ROSETE, FAITH AILEEN JOY BERCILES



18670 ROSETE, JANET ROSTRATA



18671 ROSETE, JOHN VITEX SANTIAGO



18672 ROSETE, POMYLINE GRACE BRAZIL



18673 ROSIN, PAOLO OLARTE



18674 ROSINA, KAREN ANN MACABIO



18675 ROSIOS, JAMES ANDREW GERODIAS



18676 ROSOS, RONNA LOLITTE TARZO



18677 ROURA, MARK KEVIN ADRIANO



18678 ROVELO, HAZEL SAN ANDRES



18679 ROVERA, GEMALYN RODRIGO



18680 ROVILLOS, MARY ANN ABOBO



18681 ROXAS, ANN LYKA TRAZONA



18682 ROXAS, ANNA ISABEL BRAVO



18683 ROXAS, BERNADETTE ROSETE



18684 ROXAS, CARLO JOHN MAGLATANG



18685 ROXAS, EMMANUEL CATABAY



18686 ROXAS, JOCELYN CUETO



18687 ROXAS, MA JULIETA RUIZ



18688 ROXAS, MICHELLE ANN ESGUERRA



18689 ROXAS, MONTEZZA CRUZ



18690 ROXAS, RACHEL ANN MAAGAD



18691 ROXAS, SANDY MAE MATUNDING



18692 ROY, CHARLENE BELTRAN



18693 ROYALES, JHOVEM IBARRA



18694 ROYO, JANICE REGALA



18695 ROYO, KARL ROMWIL BABA



18696 ROYO, MA THERESA SEPARES



18697 ROYO, SHAYNE MAY SINGSON



18698 ROZUL, DANTERENCE GOMEZ



18699 RUALES, CYRIL ISAIAH LOUISE CATUBAG



18700 RUALES, RACKELINE MADRIO Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:376 of 457



Seq. No. N a m e



18701 RUAYA, ANGELIE ALIPAYO



18702 RUAYA, ARHVEE KRISTINE LAAG



18703 RUAYA, SHEILA ANN RAVINA



18704 RUBI, ALLEN RAY NOBE



18705 RUBI, CHARMAINE ENGOJO



18706 RUBI, MARIA VICKY MATIGA



18707 RUBIA, CATHERINE BURGOS



18708 RUBIA, JAN RIVAC



18709 RUBIAN, LARLA-LAINE PAMATMAT



18710 RUBIANO, DANIEL GABRIEL INOCENCIO



18711 RUBIANO, JOHN ROBERT YABUT



18712 RUBIANO, MARY DAISY CAMPOMAYOR



18713 RUBIAS, FEBBIE ROSE IBJONG



18714 RUBIATO, JACKIELYN BONDOC



18715 RUBILLAR, JOHNJAY LUNGAY



18716 RUBILLOS, JOSSIE MAY PUYO



18717 RUBIN, DHELIFRANCE ALCUBILLA



18718 RUBIN, EMMAN JUNE PAHINTE



18719 RUBIN, SITTIE FATIMAH DESCALZO



18720 RUBINO, APRIL GLENN QUINITIO



18721 RUBINOS, JUNAH MARIE SALANIO



18722 RUBIO, BENITO JR BONIEL



18723 RUBIO, MARY GRACE PAEZ



18724 RUBIO, ROVEE RENZ RAGUB



18725 RUBLICA, ROWEN COMENDADOR



18726 RUBRICO, ABLANE JOYCE SARMIENTO



18727 RUDAS, KEHSHENA MOREEN ELUMBARING



18728 RUDAS, LADY ALFIE COMALING



18729 RUDIE, ALDIN LABE



18730 RUEDA, CHARLENE MAE CARLOS



18731 RUELOS, KRISTINE JOYCE FRANCISCO



18732 RUFIN, PAMELA TIZON



18733 RUFINO, FRANZ KARYL MANTIQUILLA



18734 RUFINO, GABRIELLE LEE



18735 RUFINO, GWYNNE ANN ERICA MALINAG



18736 RUFINO, LAWRENCE SANGA



18737 RUGA, JULIE ANNE RAFOL



18738 RUIDERA, JOHN PAUL PALMA



18739 RUIZ, CHRISTINE DAVE LAURENTE



18740 RUIZ, DUREN JADE PORTILLO



18741 RUIZ, ELENITA ROSE BERNABE



18742 RUIZ, ERNIEJEAN GERONGCO



18743 RUIZ, JAN ADRIAN LUMANGCAS



18744 RUIZ, JENNALYN GATUS



18745 RUIZ, JOHANNA BRIDGSHZ RUDA



18746 RUIZ, JOHN ANDREW MATA



18747 RUIZ, JORINDA FAITH ENTIA



18748 RUIZ, JOSE ANTONIO CARLOS



18749 RUIZ, KACELYN MARALIT



18750 RUIZ, LORENZO OLIAMOT Roll of Successful Examinees in the



NURSE LICENSURE EXAMINATION - All Regions



Held on DECEMBER 18 & 19, 2011



Released on FEBRUARY 15, 2012 Page:377 of 457



Seq. No. N a m e



18751 RUIZ, MYRA GUZMAN



18752 RUIZ, TIFFANY ANN GERELLA



18753 RULA, JAMIE APRIL BANHAW



18754 RULL, NANCY YETT ZORILLA



18755 RULLAMAS, JENNY ROSE BALANGUE



18756 RULLIN, JESA MARI JO AMPARO



18757 RULONA, ANDREW MISAEL LUNETA



18758 RULONA, EDELYN JEAN VALE



18759 RULONA, JELJEN BRAVO



18760 RUMBAOA, KLARISSEL FLORES



18761 RUMBAUA, KAIXER WASIN



18762 RUMBINES, CALVIN YANSON



18763 RUMBINES, DARYL CARTAGENA



18764 RUNAS, JAN GLORMAN REYES



18765 RUNEZ, MA JOSEPHINE DE JESUS



18766 RUPIDO, HANYLETH MALLARI



Fears hundreds dead as Super Typhoon Haiyan approaches Vietnam



Related Story: Typhoon Haiyan devastates northern island of Palau



Vietnam is bracing for Super Typhoon Haiyan, which is believed to have killed more than 1,000 people in the Philippines.



Vietnam has started evacuating over 100,000 people in the path of the typhoon, one of the most powerful on record.



It's expected to make landfall near the central city of Hue on Sunday morning local time.



The mass evacuations have taken place in central Danang and Quang Ngai provinces, according to the Tuoi Tre newspaper.



China is also on alert.



The official Philippines government death toll from Haiyan stands at 138.



However, the Philippines Red Cross says about 1,200 people have been killed.



Parts of the country devastated by the typhoon, which packed winds of around 315 kilometres per hour, have been compared to a tsunami zone.



Haiyan battered the central Philippines across a 600-kilometre front, forcing millions of people to flee to safer ground.



Fears death toll will rise



Sorry, this video has expired



Video: Watch footage of the Super Typhoon as streets are turned into 'rivers of debris' (ABC News)



Captain Andrews of the Philippines Civil Aviation Authority says at least 100 people are dead in Tacloban in the eastern Philippines, one of the first areas to be hit.



Around 100 more need medical evacuation but this will be difficult because Tacloban's airport terminal has been completely destroyed.



Energy secretary Jericho Petilla estimates hundreds of people had died in the coastal town of Palo and surrounding villages that he visited on devastated Leyte island.



"We saw 24 corpses in Palo, but officials there reported to us that there are people in nearby areas planning to bring their dead to the town centre," he said.



"Palo, Ormoc, Burauen. Carigara, they all looked the same.



"The buildings were all unroofed and littered with fallen trees."



Philippines president Benigno Aquino is expected to visit the worst-hit areas in the coming days.



There is about three to four million people who are going to be affected by this typhoon, and that's a conservative estimate.



Carin van der Hor, country director of Plan International Philippines



The Manila-based regional head of the United Nations' Office for the Coordination of Humanitarian Affairs, David Carden, is hearing of widespread damage.



"We've heard reports of storm surges as high as the second storey of houses," he said.



Communications and power are down in several provinces.



Authorities are still trying to make contact with some of the worst-hit areas.



The UNOCHA's David Carden says damage to infrastructure and continuing winds may delay any assistance.



"The response is hampered by the fact airports, seaports are damaged," he said.



"We understand that some of the airport's damage has been to the radar, so flights will only be able to come during the day."



World's worst storms



Take a look back at some of the world's biggest storms and their devastating consequences.



Mr Carden says there is a shortage of basic supplies in affected provinces.



"The government of the Philippines has prepositioned food, and some supplies in the area," he said.



"However, there is a shortage of shelter and other essential items."



Amateur video has shown flooded streets caused both by heavy rain and a storm surge that was predicted to be up to seven metres high.



Photo: Firemen carry corpses of victims of Typhoon Haiyan during a mass burial on the outskirts of Tacloban, in the Philippines, on November 14, 2013. (AFP: Philippe Lopez)



Photo: People affected by Typhoon Haiyan wait as a US Navy MH-60S Seahawk helicopter drops supplies at Tacloban Air Base, the Philippines, in the aftermath of the typhoon, November 14, 2013. (AFP: Ricardo R Guzman/US Navy)



Photo: A coastal town, devastated by super Typhoon Haiyan, in Samar province in central Philippines on November 11, 2013. (Reuters: Erik De Castro )



Photo: A man takes a break from salvaging reusable woods from his damaged house on November 11, 2013, after Typhoon Haiyan hit Tabogon town in Cebu Province, central Philippines. (Reuters: Charlie Saceda)



Photo: A cargo ship washed ashore by Typhoon Haiyan sits among the ruins of Tacloban in the central Philippines on November 11, 2013. (Reuters: Romeo Ranoco)



Photo: Typhoon Haiyan packed winds of about 120 kilometres an hour as it hit northern Vietnam.



Photo: Survivors stand among debris and ruins of houses destroyed after Super Typhoon Haiyan battered Tacloban city in central Philippines November 10, 2013. Haiyan, one of the most powerful storms ever recorded killed at least 10,000 people in the central Philippines province of Leyte, a senior police official said on Sunday, with coastal towns and the regional capital devastated by huge waves. Super typhoon Haiyan destroyed about 70 to 80 percent of the area in its path as it tore through the province on Friday, said chief superintendent Elmer Soria, a regional police director. (Reuters: Erik De Castro)



Photo: The Daniel Z Romualdez airport in Tacloban City, Philippines, pictured before and after Typhoon Haiyan. (ABC News)



Photo: US Marines board a KC-130J Hercules aircraft at Marine Corps Air Station Futenma, Okinawa, Japan, moments before departing for a humanitarian assistance and disaster relief mission to the Philippines in the wake of Typhoon Haiyan, November 10, 2013. (US Marine Corps/Lance Cpl David N Hersey)



Photo: Survivors stay in their damaged house after Typhoon Haiyan battered Tacloban city in the central Philippines, November 10, 2013. (Reuters: Romeo Ranoco)



Photo: Residents collect sandbags to protect their houses against Typhoon Haiyan in Vietnam's central Da Nang city, on November 9, 2013. (Reuter: Duc Hien)



Photo: Residents walk past debris and destroyed houses along a road in Tacloban City, Leyte province, in central Philippines on November 10, 2013, three days after devastating Super Typhoon Haiyan hit the city on November 8. (AFP: Ted Aljibe)



Photo: A man walks among debris of destroyed houses in the aftermath of Super Typhoon Haiyan in Tacloban, the eastern island of Leyte province in the Philippines on November 9, 2013. (AFP: Noel Celis)



Photo: People walk among debris of fallen tress at Tacloban airport in the aftermath of Super Typhoon Haiyan in Tacloban, the eastern island of Leyte on November 9, 2013. (AFP: Noel Celis)



Photo: Survivors assess the damage after super Typhoon Haiyan battered Tacloban city, in central Philippines November 9, 2013. (Reuters: Romeo Ranoco)



Photo: An aerial view shows damaged houses in a coastal community, after Typhoon Haiyan hit Iloilo Province in the central Philippines. (Reuters: Raul Banias)



Photo: International Space Station astronaut Karen Nyberg photographs Super Typhoon Haiyan from space on November 9, 2013. (Twitter: AstroKarenN )



Photo: High waves pound a sea wall amidst unprecedented winds as Typhoon Haiyan hit the city of Legaspi, Albay province, south of Manila. (AFP: Charism Sayat)



Photo: Flooding and major damage has been reported in Tacloban city in Leyte province. (Twitter: Rolando Quibedo via @visualdreamer)



Photo: Typhoon Haiyan, known locally as Yolanda, hits Leyte in Philippines (Facebook: Tecson John S. Lim )



Photo: A tree uprooted by strong winds along a main road in Barangay Mabolo in Cebu city. (Facebook: Red Cross/The Freeman)



Photo: Cebu G overnor Hilario Davide speaks to residents of Brgy Capitol Site evacuated to Provincial Capitol. (Twitter: The Freeman @TheFreeman)



Photo: Power has been cut in some areas of Sorsogon province. (Twitter: Johnson Manabat @johnsonmanabat)



Photo: The Philippine state weather service says wind gusts from Haiyan reached 275 kilometres an hour. (Facebook: Rommel Rutor/The Freeman)



Photo: Typhoon Haiyan approaching the Philippines captured by geostationary satellites. (Japan Meteorological Agency/EUMETSAT)



Gallery: Typhoon Haiyan slams Philippines



Bodies 'lying among the road'



Plan International's Country Director for the Philippines, Carin Van Der Hor, says she fears the toll will keep rising.



"We're getting texts that are saying for instance dead people are just lying among the road," she said.



"I think we have no idea of the extent of the damage and the death toll yet, it doesn't look good."



She says the winds were simply too strong for many buildings.



"We're talking about really poor areas, they're not going to be able to withstand that, so extensive damage to houses, extensive damage to livelihoods," she said.



"Unfortunately it looks like the relatively low number of dead that we saw yesterday is likely to go up."



Ms Van der Hor says her staff are facing delays in reaching Tacloban which she says is one of the hardest hit areas.



"Definitely Tacloban which is a coastal area, they endured huge waves, seven, eight metres high," she said.



"The airport there is a coastal airport, so we won't be able to fly in to Tacloban today."



Big storm comparison



On Bohol island 5,000 people living in tents after they lost their homes in a magnitude 7.2 earthquake last month are in temporary shelters.



Lionel Dosdos, from the the International Organization for Migration, says power is down across the island and the streets are deserted in the regional capital Tagbilaran.



At least 1,000 people on an island off Masbate province have been marooned by stormy weather and large waves reaching seven metres high.



Schools in the capital Manila have been closed and university classes cancelled.



Australian aid support



The Australian Government says it will initially provide more than $390,000 dollars in emergency relief supplies to assist communities in the Philippines devastated by Typhoon Haiyan.



The Minister for Foreign Affairs, Julie Bishop, says two Australian disaster experts are already on the ground assisting the Philippine Government to conduct a rapid needs assessment in the worst affected areas.



Ms Bishop says the country is saddened by the loss of life and damage to property in the wake of the tragedy.



A 'super typhoon' is one in which the wind speeds are twice as powerful as the point at which a storm becomes a typhoon.



Bopha, last year's strongest storm, flattened three coastal towns on the southern island of Mindanao, killing 1,100 people.



Map: Typhoon Haiyan / Yolanda Crisis and Relief Map



Overview



Il GRAN Paradiso (4061 m) e l'apice di una grandissima catena montuosa, che dal Monviso (3841 m) si estende da SE a NO verso la Catena del Monte Bianco (4811 m) . massima Vetta d'Europa. Come questo ultimo andrebbe inserito nella Catena delle Alpi Graie tra le Alpi Cozie e le Alpi Pennine. Sia l'una che l'altra, per l'importanza delle loro vette e per la grande ampiezza di territorio occupato, vengono in tutte le pubblicazioni alpinistiche, nonche nelle piu famose guide di montagna, trattate come a se stanti.



Per quanto concerne il nostro vi e da dire che origina in senso stretto, con le motivazioni di cui sopra dal Colle dell'Arietta tra la Valle di Cogne e il Vallone di San Besso in Valle Locana e va a terminare nella grande catena che dalla Punta di Galisia (nodo topografico molto importante tra Francia, Piemonte e Valle di Aosta) scende perpendicolarmente verso N sino al fiume Dora Baltea ed atta a separare le valli alpine di Valsavarenche (ad E) e della Valle di Rhemes ad Occidente. Tenendo per buona la divisione artificiale effettuata nella Collana Guida dei Monti d'Italia C. A.I./T. C.I. "GRAN PARADISO Parco Nazionale" di Emanuele Andreis-Renato Chabod-Mario Carlo Santi nelle varie edizioni del 1939, 1963 e 1980 vengono "assorbite" anche alcune propaggini dell'Alta Valle dell'Isere fino alla Cima d'Oin (3278 m) . precente l'omonimo passo e con esclusione quindi del piu grande sottogruppo montuoso che culmina nella Grande Aiguille Rousse (3482 m) . inserito nel Parco Nazionale della Vanoise. Da questo punto e verso SE, le Valli di Susa e la Citta di Torino l'area alpina verra trattata, sempre nella stessa collana, dalla Guida "Alpi Graie Meridionali" ad opera di Lino Fornelli e Giulio Berutto, nel 1980, mentre il settore NO delle Alpi Graie Centrali sino al Colle della Seigne, porta di ingresso alla Catena del Bianco, sara compilato da Alessandro Giorgetta nel 1985. Arbitrariamente e volutamente per ragioni di spazio, come dice Chabod all'inizio della sua Prefazione nell'edizione del 1939, vengono aprioristicamente esclusi i Gruppi del Monte Emilius, Punta Tersiva, Mont Glacier e Dela, Monte Avic e la Sommita della Rosa dei Banchi . ovvero tutte le area verso Oriente o verso Meridione verso la Valle Centrale della Dora Baltea. Per quanto concerne il primo sara pubblicata nel 1978 una "Guida del Monte Emilius" da parte dell'autore-editore Osvaldo Cardellina, lavoro settoriale che si ferma al Colle di Saint Marcel; sara ripreso ed ampliato alle altre zone mancanti da parte di Giulio Berutto-Lino Fornelli nella Guida C. A.I./T. C.I. "Emilius Rosa dei Banchi Parco del M. Avic", edito nel 2005. Ma venendo al Gran Paradiso . intesa come montagna in senso stretto, c'e da annotare come sia forgiata in modo molto particolare: non una piramide oppure una cima slanciata, non una cresta sommitale frastagliata, non un "panettone" glaciale, non un contrafforte roccioso formato da numerose vette, bensi un poco di tutto cio, in un grande ammasso di rocce e ghiacci vario, variegato e completo, tale da dare l'impressione di un'unica potente bastionata cangiante sorprendentemente e di continuo il suo aspetto, a seconda di dove la si osservi e la si ammiri. La sua Vetta vera e propria dovrebbe essere considerato lungo l'asse longitudinale N/S il punto culminante tra il Colle del Piccolo Paradiso (3877 m) a N ed il Roc del Gran Paradiso (4026 m) . piccola vetta subito a S; ma le propaggini glaciali del Ghiacciaio del Gran Paradiso, che scendono vero Meridione, e la grande bastionata della Becca di Moncorve (3875 m) ne fanno parte a tutti gli effetti, tanto che ne costituiscono la via normale di salita. In senso E/W invece la montagna appare piu "appiattita": ad E cade sul Ghiacciaio della Tribolazione in Valle di Cogne con la relativa Parete E in ghiaccio di circa 400 metri ed, a partire dallo squadrato torrione del Roc, con un ripido cretone roccioso sopra il Colle dell'Ape e la Cresta Gastaldi; verso O invece si sdoppia, diviso in due da un grande Crestone W-NW che affonda le sue radici dentro il Ghiacciaio di Laveciau. Il suo lato sinistro scende con una splendida Parete glaciale NW intercalata da alcune costole rocciose di bel granito; quello di destra sprofonda selvaggio con una seraccata e rocce a forma di "canne d'organo" nella parte superiore dello stesso ghiacciaio, dove questo va a fondersi con quello del Gran Paradiso.



Little HISTORICAL NOTES



* Gran Paradiso (4061m) it is the situated tallest peak in the National Park of the Great Paradiso . natural reserve and l'only 4000 metres exclusively placed in completely Italian territory. Anciently called Mont Iseran, such toponym to be represented the whole vast area understood between the Central Valley of the Dora Baltea and the Valley of the River Isere from the French side; the origin of the actual name, in top from the beginning of the 800 (for the first time brought by it "Papers Chorographique of a parties du Piemont et de the Savoie", Bulletin of the C. A.I. XXXIX, page 54), it results unknown. Other placenames of the epoch, with which identifying a hill, a pass, a peak, a glacier or an Episcopalian ownership, I am: Mountain of the Plot, Montandayne, Lausqueur, Lasqueor, the Levesqueur, the Evesqueur, or of ownership of the Bishop, since in the antiquity they were the pastures, the waters and the woods that interested the inhabitants of the valleys and not certain the immaculate peaks, cosiderate thick cursed places (" maudits") for the dangerousness and the natural disasters that brought. At the end who knows that I he am not right the automatic translator when it recognizes it in Great Heaven or the Great Sky that it covers the immaculate ones, sparkling and svettanti tops of the Graian Alps in direction of the Lowland Padana (= of the Po River Tableland) and of the Sea.



* Il Gran Paradiso (4061 m) e la vetta piu alta situata nel Parco Nazionale del Gran Paradiso . riserva naturale, e l'unico 4000 metri situato esclusivamente e completamente in territorio italiano. Chiamato anticamente Mont Iseran . toponimo tale da rappresentare tutta la vasta area compresa tra la Valle Centrale della Dora Baltea e la Valle del Fiume Isere dal lato francese; l'origine dell'attuale nome, in auge dall'inizio dell'800 (per la prima volta riportato dalla "Carte Chorographique d'une partie du Piemont et de la Savoie", Bollettino del C. A.I. XXXIX, pagina 54) . risulta sconosciuto. Altri nomi dell'epoca, con i quali identificando un promontorio o collina, un colle, una vetta, un ghiacciaio oppure una proprieta vescovile, sono: Monte del Broglio, Montandayne, Lausqueur, Lasqueor, l'Levesqueur, l'Evesqueur, ovvero di proprieta del Vescovo, poiche nell'antichita erano i pascoli, le acque ed i boschi che interessavano e non certo le vette immacolate cosiderate spesso luoghi maledetti ("maudits") per la pericolosita e le catastrofi naturali che portavano. Alla fine chissa che non abbia ragione il traduttore automatico quando lo riconosce in Great Heaven, ovvero il Grande Cielo che ricopre le immacolate, scintillanti e svettanti cime delle Alpi Graie in direzione della Pianura Padana e del mare.



** Gran Paradiso National Park . natural reserve, is one of the oldest natural reserves in Europe: the area has been protected since 1821, at the initiative of Joseph Zumstein, and with the approval of the house of Savoie, rulers of Piemonte. Vittorio Emanuele II was 1 year old at the time. He not only first became king of Sardinia-Piedmont, and in 1861 the first king of the united Italy, he was also a very keen hunter who used the area as his private hunting domain. After his death in 1878, he was succeeded by his son Umberto I, and, after the latter was assassinated in 1900, by his grandson Victor Emmanuel III, who resigned from office in 1946 when Italy became a republic. It was Victor Emmanuel III, not much into hunting, who handed the area over to the Italian state in 1922, which made it into Italy first national park.



** Il Parco Nazionale del Gran Paradiso risulta essere una delle riserve naturali piu vaste dell'intera Europa: l'area viene protetta dal 1821, in base all'iniziativa del Naturalista Giuseppe Zumstein e grazie all'approvazione di Casa Savoia, regale casa piemontese. Vittorio Emanuele II° era in carico da un anno. Re dello Stato di Piemonte e Sardegna nel 1851 fu incoronato qual primo Re d’Italia; cacciatore molto appassionato ed esperto organizzo numerose battute di caccia utilizzando la regione del Gran Paradiso come regal area privata. Dopo la sua morte, avvenuta nel 1878, fu succeduto dal figlio primogenito Principe Umberto di Savoia e, dopo l'assassinio di questo ultimo, avvenuto nel 1900, dal nipote il quale prese il nome di Vittorio Emanuele II°. Questi si dimise dall'incarico, allorche nel 1946 l'Italia si trasformo con plebiscito popolare da monarchia in repubblica. E fu proprio lui, non molto predisposto alla caccia, a donare in modo definitivo l'area allo Stato Italiano; questi nel 1922 lo trasformo istituendolo quale primo Parco Nazionale d'Italia.



*** The park was enlarged in 1979, and now it covers an area of 70000 ha. It borders the Parc National de la Vanoise, the first national parc of France (founded in 1963) and with 53000 ha slightly smaller than its Italian counterpart. It partially covers currently the tall part of the Valley of the Orco/Locana/Ceresole Reale in Piedmont; while on the sector of the Valley of Aosta it involves part of the Valley of Cogne (area of The Grivola, Vallone of the Pousset, Valnontey, Valeille, Vallone of Bardoney and the part left orographical of the Vallone of the Urtier in South of the homonym stream), the whole Valsavarenche and the in general right idrographic of the Valley of Rhemes, to East of the homonym one Dora (= Stream).



*** Il parco fu allargato nel 1979; al momento attuale copre un'area di 70000 ettari. Confina con il Parco Nazionale della Vanoise, primo parco nazionale della Francia (fondato nel 1963) che con i suoi 53000 ettari risulta lievemente piu piccolo del nostro in causa. Attualmente ricopre parzialmente la parte alta della Valle dell'Orco/Locana/Ceresole Reale in Piemonte; mentre sul settore della Valle di Aosta coinvolge parte della Valle di Cogne (area della Grivola, Vallone del Pousset, Valnontey, Valeille, Vallone di Bardoney e la parte orografica sinistra del Vallone dell’Urtier a Meridione dell'omonimo torrente), 'l'intera Valsavarenche ed il lato idrografico destro della Valle di Rhemes, ad E dell'omonima Dora.

Комментариев нет:

Отправить комментарий